MELYIK ANTI-AGING KEZELÉST JAVASLOM?

Meg kell jegyeznem: mindegyik kezelés nagyon látványos és hatásos a maga hatásmechanizmusával! Egyénenként eltér, kinek melyik kezelésre reagál gyorsabban a bőre. Nagyban függ a kívánt eredmény az életmódtól és az otthoni ápolástól, ugyanis még gyorsabban, még látványosabb eredményeket lehet elérni, amennyiben ki van alakítva a megfelelő rutin professzionális lakossági termékekkel!

Mesotica termékek: ha szeretsz minden hónapban eljárni, mert szükséged van a rendszeres/folyamatos ápolásra. Számos hatóanyag közül válogatom ki számodra a legmegfelelőbbeket és még te is választhatsz olyan formában, ha elmondod, melyik az a kritikus terület, amit nem szeretsz az arcodon. Az így összekevert hatóanyagkoktélt ultrahanggal dolgozom be bőrödbe.
*Mesotica kezeléseket is lehet kúrában végezni, főként a savas kezelések szoktam javasolni.

Innovera hatóanyagok, mesopennel: azoknak, akik bátrabbak, akik a direkt megsebzés (kollagénindukció) jótékony tulajdonságaival is élnének. Tűs eljárás, vagyis vérzéssel is járhat (megnyugtatásként: egy érett, gyulladt pattanásból több vér buggyanhat ki) – bővebb információt a Mesopen I., illetve Mesopen II. bejegyzésemben olvashatsz.
Az Innovera amerikai gyártású, kifejezetten orvosoknak kifejlesztett hatóanyagkomplex, melyet orvosok közvetlenül injektálják be adott területekre. Analitikai tisztaságú, nagyon erős hatóanyagok önmagukban is.
Innovera hatóanyag, ultrahanggal bedolgozva: akkor javaslom, ha még csak kacérkodsz a tűs kezeléssel, de a hatóanyagokat szívesen kipróbálnád.

HYAMATRIX® termékek: ez a kezelés való neked, ha rövid időn belül le szeretnél tudni kezeléseket – ugyanis előnye, hogy min. 6 alkalmas kúrát 6 hét alatt megcsinálunk (bőr állapottól, megbeszéléstől függően akár 8 alkalom is lehet, 8 hét alatt) – és elegendő félévente vagy évente megismételned. Két kezelés között min. 1 nap szünetet kell tartani, de max. 6 nap telhet el.*
Mindegyik termék két fő kulcskoponense a hyaluronsav és mátrixpeptidek (egyéb hatóanyagok mellett), melyek újraépítik, feltöltik bőröd szerkezetét, ezáltal garantálva bőröd biorevitalizációját. Bizonyítottan bőrfiatalító kezelés!
HYAMATRIX® kezelésekről bővebb információt a ‘Hyamatrix kezelések’ bejegyzésben olvashatsz.

*Regeneráló kezelést havonta is meg lehet ismételni, valamint kiegészíthető a tisztító kezeléssel.