HYAMATRIX® KEZELÉSEK

HYAMATRIX® KEZELÉSEK

HYALURONPLASZTIKA kezelés:

bőrödben optimalizáljuk a hyaluronsav-szintet, melynek hatására a kezelés után azonnal érezni fogod a lifting hatást. Hosszútávú, aktív hidratációra számíts, mely a bőröd legmélyebb rétegeiben is komoly strukturális változást idéz elő. Ez azt jelenti, hogy nem csak fiatalabbnak tűnsz majd, hanem a bőröd biológiai életkora valóban csökkenni fog!

Az injekciómentes hyaluronplasztika a modern anti-aging megoldások csúcsa! A kezelés után búcsút mondhatsz az alábbi bőrproblémáknak: ráncok, pigmentfoltok, rosacea, petyhüdt bőr.

A kezelés elvégzése után egy teljes szöveti regeneráció kezdődik meg, a bőr biológiai életkora csökken. A bőr saját hyaluronsav termelő képessége normalizálódik, rugalmasabb, feszebb lesz. A pórusok sokkal kisebbé válnak és az öregedés árulkodó jelei, a pigmentfoltok is elhalványulnak.

REGENERÁLÓ kezelés: bőröd értékes hatóanyagos és egyedülállóan alacsony molekulatömegű hyaluronsavas táplálása – ez biztosítja (extra hidratálás), hogy bőröd kisimul (ránctalanítás), halványodnak a piros foltok (nyugtatás) és ellenállóbb lesz a környezeti hatások ellen.

A kezelés megoldást nyújt az alábbi problémákra: ráncok, száraz bőr, piros foltok, irritált bőr.

Ebbe a kezelésbe beépíthető tisztító (nyomkodó) kezelés is!

Havi rendszerességgel megismételhető!

PHOTOAGING kezelés – készítsd fel a bőröd az UV káros hatásainak ellensúlyozására!

A bőröd egyedi és különleges – a fokozott UV sugárzás azonban nem tesz kivételt – a napfénynek kitett bőr minden esetben károsodhat, gyorsabban öregedhet.

A Photoaging kezelést ennek megelőzésére, illetve ellensúlyozása fejlesztették ki.

Erőteljes és látványos hidratálás, a gyulladásos folyamatok visszaszorítása, a bőr általános állapotának javítása a célja a kezelésnek, melynek hatására a bőr ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben.

A későbbi súlyosabb következmények is elkerülhetőek általa, mint a szövetek károsodása, illetve az öregedési folyamatok felgyorsulása.

Pótolja a szükséges vitaminokat, hyaluronsavat, lipideket, megszünteti a fényártalom kellemetlen tüneteit, mint a száraz, húzódó, megvastagodott felhám, és kisimítja az apróbb ráncokat is.

Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, halványító hatással bír és a helyes otthoni ápoló kozmetikumokkal együtt jelentősen csökkenti a bőr öregedésének további jeleit az arcodon. Preventív jelleggel alkalmazva segít a bőr napozásra való felkészítésében, de akkor is ajánljuk, ha már esetleg kialakult a napfény okozta probléma (leégés, hámlás, stb.) és gyors megoldásra van szükség.

SZEMKÖRNYÉK kezelés – űzd el a fáradtság, a stressz és az öregedés jeleit a szemed környékéről!

A szemkörnyéki bőr különleges ápolási igényű terület –
ez a kezelést speciálisan ennek megfelelően fejlesztették ki.

A szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására, különleges problémáinak megoldására javasolt, azok számára, akik főként az itt jelentkező problémák kezelésére keresnek megoldást.

A kezelés pár lépésben hidratál, táplál, regenerál, remineralizál, kúraszerűen alkalmazva javítja a bőr szöveti struktúráját és anyagcseréjét.

A szem mindig fókuszban van – és környéke az a terület, ahol leghamarabb láthatóak az öregedés jelei

A kezelés során alkalmazott hatóanyagok kisimítják a szemkörnyék apró ráncait, feszesítő és hidratáló hatásuknál fogva, javítják mikrocirkulációt, csökkentik a szem alatti esetleges karikákat és táskákat.

Az eljárás mérsékli az érintett rendkívül érzékeny területen a fáradtság és a stressz jeleit.