Új kezeléssel várlak – HYAMATRIX®

HYAMATRIX®

A HYAMATRIX® egy orosz márka, melynek kutatását és fejlesztését az orosz kormány támogatja anyagilag. 2008-ban egyedülálló eredményeket értek el az ún. Bioskinnel – magas biokompatibilitású mátrixlemez, bioplasztikus anyag, mely a hialuronsav kiindulási hidrokolloidjának fotokémiai nanostrukturálásával került előállításra kutatóorvosok által.
A Bioskin megegyezik a bőr közegével, farmakológiailag a szövetek tökéletes regenerálódásra képesek.
2011-ben megkezdődtek a kozmetikumok gyártása, hogy széles körben elérhetővé tegyék az új hatásmechanizmust.
2012 óta Magyarországon is elérhető.

A HYAMATRIX® hyaluronsavas kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű készítmények, melyek az öregedési folyamatok ellen harcolnak.
Képes csökkenteni a bőr biológiai korát, mindezt injekciós beavatkozás nélkül!

A hatásmechanizmus alapja két kulcskomponens: a destrukturált hyaluronsav és a mátrixpeptidek együttes jelenléte.
A destrukturált hyaluronsav molekulák rendkívül kis molekulaméretűek, ezért könnyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolják a sejtközti mátrix szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt ezzel alapot adva a mátrixváznak.
A mátrixpeptidek képesek rendezni az epidermális rétegben korábban már bejutott hyaluronsavat, hogy azokat makromolekulákká strukturálják, blokkolva ezáltal a hyaluronsavat lebontó enzim (hialurondiáz) szintézisét. Optimális feltételeket biztosítanak a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához, felelnek az intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődéséért.
Erős liftinghatású, csökkenti a ráncok mélységét, hat az anyagcsere folyamatokra.

A HYAMATRIX® készítmények egyedi összetevőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt.
A kezelések bizonyítottan kimagaslóan hatékonyak, lassítják az öregedési folyamatokat, csökkentik a bőr biológiai korát! Kiegészítve otthoni ápolókkal igazi ‘Wow hatás’ érhető el.

Biorevitalizáció: a bőr minőségi jellemzőinek visszaállítása, optimalizálása hyaluronsavval.
A módszer alapvető célja a szövetek hidratációs tartalékainak feltöltése, a természetes feltételek újraalakítása a sejtek működéséhez.

Mi is az a hyaluronsav?

Minden élő szervezet szöveti sejtközötti állományában megtalálható, kémiailag glükozaminoglikán (GAG), a fibroblasztok termelik, hialuronidáz enzimek bontják. További GAG-okhoz és fehérjékhez kapcsolódva proteoglikánokat képez, az extracelluláris mátrix alapja.
Feladata a sejtek élettani folyamatainak megfelelő közeg kialakítása, azok szabályozása. Erősen higroszkópos, a szervezet mobilizálható víztartalékainak közel 75%-át köti meg.
Segíti az immunrendszer működését: ,,szűri” a gyulladáskeltő molekulákat, gátolja a mikroorganizmusok haladását.
Antimikrobális hatású, kiváló antioxidáns, elősegíti a citokin termelést, erősíti a barriert, hidratál, normalizálja a hámképzést.

A HYAMATRIX® 4 különböző kezelése elérhető nálam, részletes információk itt!